Magunkról

A Moby-Dick Búvárközpont 1995-ben alakult, így az elmúlt 22 év alatt méltán vált az egyik legnépszerűbb és legjelentősebb magyar búváriskolává, melyet a több ezer nálunk végzett hobbybúvár és időközben búvároktatóvá vált kolléga megelégedése igazol. "Válaszd mélyen is a magas színvonalat" - tartjuk szlogenünknek, hiszen mind a mai napig számunkra a legfontosabb a természet és a tenger tisztelete mellett a nálunk tanuló búvároknak egyéni igényeikhez igazodva minél többet, minél biztonságosabban megmutatni e csodálatos világból! E fantasztikus világ, mely hihetetlenül színes és élménydús, mely a technika fejlődésének köszönhetően mára már az egyik legkönnyebben megtanulható és legbiztonságosabban művelhető technikai sporttá vált. Búvárközpontunk a kezdőtől a professzionális szintig képez hobbi - sport és technikai búvárokat illetve segítséget nyújtunk az összes búvárkodáshoz szükséges egyéb szolgáltatásban is!

Magunkr�l
Fő tevékenységeink
  • Nemzetközi vizsgát nyújtó búvártanfolyamok
  • Minőségi búvárfelszerelések forgalmazása és egyben a felszereléssekkel kapcsolatos egyéni igényekhez igazodó ingyenes szaktanácsadás
  • Garanciális és garancián túli szervizelés
  • Búvárfelszerelések kölcsönzése
  • Palacktöltés
  • Búvár klubunknál lehetőséget kínálunk klub kirándulások formájában búvárutakon való részvételre illetve klubnapokon filmvetítés és úti élménybeszámolók meghallgatására.
Magunkról
Cégünk 2006-ban átvette a világhírű AQUALUNG cégcsoport búvárfelszerelést gyártó magyarországi képviseletét, azóta Divex Búvár Szakáruház néven e kiemelkedő gyártó termékeinek kis - és nagykereskedelmével is foglalkozunk. Több mint 200 négyzetméteres üzletünkben Budapesten hatalmas árukészlettel, versenyképes árakkal és segítőkész kollégákkal várjuk a búvárkodni vágyókat. Oktató termünkben a modern technikai felszerelések képzésed gyors és kényelemes előrehaladását segítik elő.
Magunkról
Oktat�sr�l

A búvárkodás egy nagyon biztonságos sport, de- mint minden technikával kapcsolatos dologban- itt is be kell tartani az alapvető szabályokat. A búvárkodáshoz - akárcsak az autóvezetéshez - jogosítvány szükséges. A nemzetközi minősítést nyújtó iskolarendszerek elsősorban hobby - és sportbúvárok oktatására jöttek létre, így egy-egy szinten annyi tananyagot tartalmaznak, amennyi a biztonságos merüléshez elengedhetetlen. Minden tanfolyam először elméleti oktatással kezdődik, majd ezután következik a gyakorlati rész (uszodai és nyiltvízi körülmények között) illetve a vizsga. A végzett búvár egy fényképes igazolvánnyal a kezében ezután az egész világon merülhet egyénileg és szervezett búvárcsoporttal egyaránt. A Moby - Dick Búvárközpont a világ legismertebb nemzetközi oktatási rendszereiben (PADI, NAUI, TDI, NASE) képez búvárokat a kezdőtől az oktatói szintig, a különféle speciális és technikai tanfolyamokat is beleértve. Célunk, hogy a búvárkodás élményét, a víz alatti természetet minél többen megismerjék és megszeressék. Színvonalas képzéssel szeretnénk hozzájárulni, hogy e csodálatos sportot mindenki teljes biztonsággal élvezhesse mind Magyarországon, mind külföldön. A világ számos ismert kitűnő búvárbázisával sikerült remek kapcsolatot kiépítenünk. Oktatási tevékenységünk sikerét igazolja az a több ezer hallgató, aki minősített búvárként is rendszeresen részt vesz az általunk szervezett programokon.